Täyteainehoidot Oulussa

<  Esteettiset hoidot Täyteainehoidot

Täyteainehoidoilla saavutetaan luonnollisia tuloksia

Ihon kollageenintuotannon ohella myös solujen hyaluronihappotuotanto hidastuu. Hyaluronihapon tehtävänä kehossa on sitoa vesimolekyylejä, täyttää soluvälitilaa ja toimia pohjana solun ravinteiden kuljetukselle. Haavojen paranemisessa hyaluronihapolla on todettu tärkeä tehtävä.

Hyaluronihappo on kuivan ihon pelastaja, sillä se imee 1000 – kertaisen määrän vesimolekyyejä molekyylikokoonsa nähden.

Hyaluronihappotäyteaineet ovat ihanteellisia, kun kasvoille halutaan ilmeitä myötäileviä ja omaan kudokseen integroituvia luonnollisia lopputuloksia.

Hyaluronihappotäyteaineilla kasvoille voidaan palauttaa iän myötä menetettyä volyymia, silottaa juonteita tai täyteläistää huulia.

Radiesse on kalsiumhydroksiapaattipohjainen täyteaine. Radiessella saadaan pitkäkestoisia tuloksia, jotka kestävät jopa 2 vuotta. Sitä käytetään kasvojen luisien rakenteiden päällä tai hyperdiluutiomuodossa ihoa kiinteyttävänä, kollageenintuotantoa kiihdyttävänä aineena. Radiesse on monipuolinen tuote, jolla on kolmivaikutteinen teho: välitön lifting -vaikutus, ihoa kiinteyttävä vaikutus ja ihon tekstuuria parantava vaikutus. Radiessella on useita käyttöaiheita. Erityisesti se sopii  kaulan ihon hoitoon, aknearpien hoitoon, kasvojen luisten rakenteiden korostamiseen ja ihon kiinteytykseen.

Käytössämme on laaja valikoima maailman tutkituimpia ja luotettavimpia tuotevaihtoehtoja.

Ennen täyteainehoitoa

 

 • Vältä alkoholia 24 tuntia ennen hoitoa.
 • Vältä hoitoalueen karvanpoistoa 48 tuntia ennen hoitoa.
 • Vältä verta ohentavia lisäravinteita kuten omega3 2 viikkoa ennen hoitoa.
 • Mikäli kärsit kasvojen alueen herpeksestä, voit aloitta herpeksen estolääkityksen 5 päivää ennen hoitoa.

Täyteainehoidon jälkeen

Pidä pistoskohdat puhtaana 6 h ajan hoidosta.
 • Vältä meikkiä 24 h hoidosta.
 • Vältä saunomista, auringonottoa ja kylpyjä 2 vk hoidosta.
 • Tarvittaessa hoitoalueen turvotukseen voit ottaa antihistamiinia 1krt/pv.
 • Lopullinen tulos on nähtävissä 2 – 4 vk hoidosta.

Ole välittömästi yhteydessä, mikäli

 • Sinulla nousee kuume hoidon jälkeen.
 • Sinulla on näköhäiriöitä.
 • Kasvojen alueen iho on epätasainen ja kirjava.
 • Hoidettu alue on valkoinen ja kylmä.
 • Hoitoalueen turvotus ei laske ja siinä on voimistuva kosketuskipu.
 
Täyteainehoitoja ei tehdä infektoituneelle alueelle,  immuunipuutospotilaille, raskaana oleville tai imettäville.

Täyteaineella tehtävässä kasvojenkohotuksessa käydään läpi koko kasvojen alue. Iän myötä kasvojen rakenteet eri kerroksissa menettävät volyymiaan ja kimmoisuuttaan. Kasvojen kudoksia koettelevat ikääntymisprosessin lisäksi ulkoiset tekijät kuten auringon ultraviolettisäteily, sinivalo, Maan vetovoima, tupakointi, alkoholi ym. elintavat. Rasvapatjat laskeutuvat ja luu ohenee. 

Kasvojenkohotuksella pyritään palauttamaan kasvojen luonnollinen nuorekas ilme. Hoidon aikana käsitellään ongelma-alueet, kuten keskikasvot ja marionettijuonteet. Oireiden syytä hoidetaan palauttamalla kasvojen tukea korvan edustalle ja leukalinjaan. Kasvojenkohotuksessa voidaan hoitaa myös otsan ja ohimoiden volyymin puutetta tai kyynelurien aluetta.

Parhaimman lopputuloksen aikaansaamiseksi on tärkeää, että jokaiselle hoitoalueelle valitaan sille parhaiten soveltuva täyteainevalmiste. 

Täyteläiset huulet viestivät nuorekkuutta. 

Elimistön oman hyaluronituotannon hiipuessa myös huulet alkavat ohentua ja usein ylähuuli painuu piiloon. Huulten muotoilulla voidaan palauttaa huulten kosteustasapainoa ja luonnollista täyteläisyyttä. Halutessaan huulten täyteainehoitoon voidaan yhdistää mesolanka- ja / tai botuliinihoito. Aktiivinen suunympäryslihas muodostaa ylähuulen ja nenän väliselle alueelle pystysuuntaisia juonteita ns. sikariryppyjä. Juonteiden hoitoon voidaan käyttää täyteainetta, mesolankoja ja botuliinia tai näiden kaikkien hoitomuotojen yhdistelmää. Yhdistelmähoidot parantavat lopputuloksen kestoa. 

Botuliinia voidaan käyttää yksin ja yhdessä täyteaineen kanssa rentouttamaan kireää suunympäryslihasta. Puna-alue työntyy näin paremmin esiin, ns. lip lift, huulten toiminnan kärsimättä. Botuliinilisä voi lisätä myös täyteaineen kestoa. 

Mesolangoilla voidaan terävöittää huulten reunoja tai tuoda tukea sikarijuonteiden alueelle. Lankojen sulaessa alueelle syntyy elimistön muodostama kollageeni.

Kasvot menettävät volyymiaan ensimmäisenä keskikasvojen alueelta, mikä saa aikaan painopisteen siirtymisen alakasvoille. Poskien menettäessä volyymiaan sen oireet näkyvät nasolabiaali- ja marioneettjuonteina sekä väsyneen näköisinä silmänalusina. Poskien muotoilu on usein asiakkaan ensimmäinen askel ikääntymismuutoksien palauttaviin hoitoihin.

Hoito voidaan toteuttaa kasvojen eri kerroksissa, lisäten näin lopputuloksen kestoa ja luonnollisuutta. Tuotevaihtoehtoina ovat hyaluronihappopitoiset täyteaineet tai pitkäkestoinen kalsiumpohjainen Radiesse. Tuote valitaan asiakkaan kokonaistilanne huomioiden. Poskien muotoilun tuloksen kestävät jopa kaksi vuotta.