Plastiikkakirurgia

plastiikkakirurgi oulu risto varonen

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Risto Varonen

Plastiikkakirurgisissa toimenpiteissä käydään ikään ja statukseen katsomatta

Plastiikkakirurgian tyypillinen asiakas on henkilö, jolla on kehossaan toiminnallista tai henkistä haittaa aiheuttava vaiva. Plastiikkakirurginen asiakas voi olla kuka tahansa meistä, ikään ja statukseen katsomatta.

Turvallisuus edellä

Plastiikkakirurgin konsultaatio on ensimmäinen askel leikkausta harkitsevalle. Kirurgi antaa asiakkaalle oikeaa ja luotettavaa tietoa toimenpiteen mahdollisuuksista, kustannuksista, toipumisprosessista ja mahdollisista haitoista. Näiden tietojen pohjalta asiakas voi harkita toimenpidettä realistisemmin. Konsultaation jälkeen isommalle leikkauspäätökselle annetaan harkitsemisaikaa useampi viikko.

Luottamus

Esteettinen kirurgia edellyttää luottamuksellista asiakassuhdetta. Lääkärillä on salassapitovelvollisuus. Konsultaatiossa käydään läpi asiakkaan nykytila, anatomia, kudoksen laatu, asiakkaan toiveet, realistiset odotukset ja kustannusarvio. Kirurgiset toimenpiteet tehdään aina turvallisuus edellä, ja asiakkaan tulee olla henkisesti ja fyysisesti siihen soveltuva. Toisinaan kirurgi voi ohjata sinut toiselle asiantuntijalle tai suositella, että kirurgisiin toimenpiteisiin ei ryhdytä.

Lopuksi

Plastiikkakirurgian tyypillinen asiakas on henkilö, jolla on kehossaan toiminnallista tai henkistä haittaa aiheuttava vaiva. Parhaimman lopputuloksen edellytyksenä on, että toimenpiteen suorittaa asiaan perehtynyt alan erikoislääkäri. Toimenpiteiden lopputuloksessa on aina korkea esteettinen laatuvaatimus. Plastiikkakirurginen asiakas voi olla kuka tahansa meistä, ikään ja statukseen katsomatta.

kpkuvake

plastiikkakirurgiset pientoimenpiteet

kpkuvake

tatuoinnin kirurginen poisto